США підняли в небо літаки, які відстежують ядерну зброю

Після початку референдумів на окупованих територіях України

Вночі США підняли у небо літаки, які відстежують стратегічну ядерну зброю. Про це повідомляє flightradar24. Два літаки RC-135S Cobra Ball помітили поруч із кордоном росії зі сторони Аляски.

Ці літаки-розвідники RC-135S Cobra Ball призначені для відстеження польотів міжконтинентальних балістичних ракет.

Ймовірно, причиною таких польотів є проведення незаконних референдумів на території України. Оголошуючи початок мобілізації у россії, путін зауважив, що території, які за результатами референдуму приєднаються до росії, будуть охоронятися, як і вся їхня країна з використанням різних видів зброї.

Через це американське найвище військове командування вважає реалістичною можливість прямого ядерного конфлікту і це потребує перегляду підходів до ведення війни.

У НАТО попередили РФ про наслідки застосування ядерної зброї. А президент США Джо Байден заявив, що у разі застосування ядерної зброї, Росія стане ще більшим ізгоєм у світі, ніж будь-коли вона була.

Джерело: korrespondent

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень