Спирт, цигарки та «євробляхи» вилучили на Рівненщині

Та повернули до бюджету мільйони гривень

З початку року на Рівненщині вилучили підакцизних товарів на 19 мільйонів гривень. Серед них вісім тисяч літрів спирту та 30 тисяч спиртових сумішей, 300 тисяч пачок цигарок і дев’ять «євроблях».

Такі результати роботи податкової міліції за 9 місяців 2018 року.

За цей час в області відкрили десятки кримінальних проваджень, розповідає підполковник податкової міліції Василь Шиманський:

За 9 місяців цього року податкова міліція до ЄРДР внесла 60 кримінальних проваджень. З них досудове розслідування завершили в 20 кримінальних провадженнях. Саме з завершених досудових розслідувань відшкодовано 7,7 млн грн гривень. У провадженнях, які зараз розслідуються, відшкодовано державі 2,8 млн.

Оперативники ДФС викрили три підпільних цехи, де виготовляли спиртосуміші. Інакше кажучи – контрафактний алкоголь. Нині за цими фактами тривають досудові розслідування.

Тому де саме розташовувалися нелегальні виробники алкоголю, в ДФС не розголошують. Їхні товари, в тому числі так би мовити «елітний» алкоголь, можна було придбати в магазинах області.

Василь Шиманський наголошує, що ці товари часто розповсюджують в інтернеті за зниженою ціною. Зазначимо, що в області фіскальна служба проводить операції «Акциз» і «Рубіж», аби збільшити кількість митних надходжень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень