Спустив на поліцейських алабая, ті – відкрили вогонь: що сталося у Вараші (ВІДЕО)

Напередодні ввечері

Ця історія почалася з того, що напередодні ввечері до поліції надійшло повідомлення про ймовірно нетверезого водія автомобіля Mazda. Перевіряти інформацію відправився екіпаж сектору реагування патрульної поліції Вараського відділу.

Патрулюючи територію міста, на одній із вулиць правоохоронці помітили схожий за описом автомобіль, тому спробували його зупинити, подаючи відповідні знаки. Проте водій легковика лише додав швидкості.

Автівку вдалося заблокувати поблизу багатоповерхівки в одному з мікрорайонів Вараша.

Коли поліцейські вийшли з авто для з’ясування обставин, інший чоловік, який перебував поблизу під’їзду, спустив на них свого пса-алабая. 

Тварина накинулася на інспектора і вкусила його. В цей час власник собаки напав на іншого поліцейського, а потім ще й пошкодив службове авто. 

 

Аби знешкодити тварину, полісмен застосував вогнепальну зброю. Дістала поранення не лише тварина, а й її власник, у ногу якому зрикошетила куля.

Відео з місця події ще вчора ввечері опублікувала газета "Вараш.Інфо". Пишуть, що стрілянина сталася у мікрорайоні Перемоги, 14:

У поліції повідомляють, що чоловіка госпіталізували, загрози його життю немає. Крім того, доправили до лікарні й одного з копів.

А тим часом керманич, за яким і гналися правоохоронці, втік. Нині його розшукують.

Всі інші обставини інциденту ще з’ясовуються.

За повідомленням ГУ Нацполіції Рівненщини

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень