«Справжня красуня!»: розлучена Віра Брежнєва – оголила груди на фотосесії з конем

Дехто вважає, що вона шукає собі пару

Українська співачка Віра Брежнєва через 2,5 роки після розлучення з Валерієм Мєладзе, як виглядає, все ще продовжує насолоджуватися вільним життям.

Її інстаграм-сторінка, яка має понад 13,5 мільйонів фоловерів, демонструє нам співачку в різних образах і стилях, але незмінно – привабливою та красивою.

На одній із фотосесій – з конем – Брежнєва навіть оголила трохи свої груди

До речі, в відносно недавньому інтерв'ю, співачка так прокоментувала своє особисте життя після розлучення з українським продюсером Костянтином Меладзе.

«Чи у стосунках сьогодні Віра Брежнєва?» – запитала в артистки ведуча.

 

«Я можу сказати так – так, я у стосунках. Я в ідеальних стосунках... із самою собою, – заявила співачка. – І це найголовніші стосунки, найважливіші стосунки, які я побудувала із самою собою. І зараз у мене стосунки з усіма людьми та з усім світом – вони, звісно, уже зовсім інші».

За словами співачки, у стосунках із майбутнім партнером їй важливо почуватися добре.

«Якщо я почуваюся із цією людиною погано, то навіщо тоді?» – зазначила Віра Брежнєва.

ДОВІДКОВО:

  • Брежнєва і Меладзе таємно одружилися 22 жовтня 2015 року в Італії. Спільних дітей у пари немає.
  • До повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ подружжя жило і працювало в Росії. У березні 2022 року Брежнєва повідомила, що покинула Росію і живе в Італії.
  • 8 жовтня 2023 року співачка сказала, що вони з Меладзе розлучилися ще 2022 року. Причин розлучення вона не називала. Меладзе розлучення із Брежнєвою не коментував.
  • Він замовчує повномасштабне вторгнення РФ в Україну. За словами українського шоумена Андрія Данилка, який підтримує зв'язок із продюсером, Меладзе «дуже складно виїжджав із Росії», а зараз перебуває в Італії.
  • Після розлучення Брежнєва публічно дякувала Меладзе за написані для неї пісні.

Віра Брежнєва усю війну активно підтримує Україну

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень