Справжній «Променад парк» створюють у Рівному. Тут знайдеться місце для всіх і кожного (ФОТО)

Простір, який може стати візитівкою міста, облаштовує «ГРУПА СМАРТ»

Місце для відпочинку дітей та дорослих, сімей і молодих пар, людей поважного віку й тих, хто хоче прогулятися зі своїм улюбленцем, створюють у Рівному.

«Променад парк» має з’явитися на місці занедбаної території вздовж річки Устя - завдяки старанням компанії «ГРУПА СМАРТ», яка сьогодні провела там уже сьому толоку.

Працівники не тільки розчищали набережну та водойму, а й взялися за створення першого невеличкого простору майбутнього парку.

За словами директора та засновника компанії Олександра Гусарука, саме у такий спосіб, об'єднавши корисне з приємним, «ГРУПА СМАРТ» відзначає свій день народження:

– Сьогодні ми відзначаємо 12-річчя компанії «ГРУПА СМАРТ».

 

Вже традиційно робимо це в креативний спосіб: торік здійснювали презентацію концепції «Променад парку» на станції Приозерній дитячої залізниці, а сьогодні закладаємо початок майбутнього парку.

 

Ми облаштовуємо першу відпочинкову локацію із матеріалів, зібраних на цій території.

Головний інженер компанії «СМАРТ БАУ» Юрій Устянчук каже, що заздалегідь готувалися до цієї толоки. Заради цього брали дозвіл у комунальних підприємств міста.

– Виїжджала екоінспекція, обстежувала, проводила дефектовку дерев, які потрібно зрізати. Ті, що не потрібно, їх все одно треба утилізувати, адже їх вітер уже звалив.

 

Ми їх зрізаємо і власноруч намагаємося якимось чином використати цю деревину для лавочок та всіляких імпровізованих столиків, – пояснює Юрій Устянчук.

Відтак, завдяки цьому незабаром уздовж Усті з'явиться цілий «Променад парк».

Його концепція отримала визнання серед міжнародних архітекторів та урбаністів України. Однак у Рівному вона поки що явно недооцінена, зауважують у компанії.

– Концепція «Променад парку» – це парк для всіх. Зараз ми бачимо, що ділянка від Басового Кута до С. Бандери максимально занедбана, дерева повалені у воду.

 

Ми за те, щоб облаштувати цей простір і зробити вільним для усіх. Тут знайдеться місце для дітей та дорослих, для сімей і для молодих пар, для людей поважного віку й для вигулу собак.

 

У концепції «Променад парку» передбачено все, – наголошує менеджерка зі зв’язків із громадськістю компанії «ГРУПА СМАРТ» Олена Поліщук.

Цей простір включатиме скейт-парк, скеледром, парк для вигулу собак, арт-зони з вуличними скульптурами та багато іншого.

Один із макетів майбутнього "Променад парку" у Рівному
Один із макетів майбутнього "Променад парку" у Рівному

Один із макетів майбутнього "Променад парку" у Рівному. Тут передбачений навіть скеледром
Один із макетів майбутнього "Променад парку" у Рівному. Тут передбачений навіть скеледром

Важливо, що компанія щоразу просить підтримки з боку рівнян та співпраці з владою міста. Втім, поки що - безрезультатно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень