Справжні талісмани: імена, які приносять своїм власникам тільки удачу та щастя

У списку їх 6

Катерина

Ім'я Катерина приносить володаркам щастя і наділяє характером, що допомагає у досягненні успіху у житті: вони амбітні, уперті, яскраві, харизматичні, впевнені та вольові.

Ольга

У володарок цього імені сильна інтуїція і здатність ретельно все аналізувати, вчитися на помилках і приймати рішення, які зроблять їхнє життя щасливим та цікавим.

Ірина

Ірини добиваються завдяки своєму імені щастя та успіху як у коханні, так і в кар'єрі. Гроші пливуть до них у руки, тому рідко можна зустріти небагатих Ірин.

Олександр

Олександри стійкі, впевнені в собі чоловіки, які мають пробивний характер, що дозволяє будувати блискучу кар'єру, користуватися великою популярністю в любовній сфері і досягати всіх цілей.

Михайло

Ім'я, яке пішло від Архангела Михайла, приносить їхнім володарям надзвичайну силу та стійкість духу, вони природжені лідери, мудрі наставники та захисники свого роду, що приносить їм щастя та успіх у всі сфери життя.

Олексій

Олексій є лідером і захисником, у нього «золоті руки» і водночас м'яка, добра вдача. З них виходять справедливі начальники, яких люблять і поважають усі підлеглі, а також на них чекає щасливе сімейне життя.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень