Спортивна весна у Рівному розпочнеться з турніру у «клітці»

Таких змагань ММА наше місто ще не бачило

3 березня, у суботу, в Рівному відбудеться професійний турнір зі змішаних єдиноборств «West Fight 26 Colosseum».

Всього відбудеться 16 професійних поєдинків, з яких 7 - в унікальному для України форматі - гран-прі у вазі 70 кг за системою програв-вилетів («на виживання»).

Це будуть змагання вищого рівня. Попередні турніри серії «Step to top» були більше змаганнями для початківців. Тепер же в октагоні у Рівному змагатимуться дуже досвідчені бійці із хорошим про-рекордом, - повідомляє ВСЕ про СПОРТ.

Фактично, в Україні турніри по 16 поєдинків не робить майже ніхто. Приємним бонусом є і те, що буде реально дві головних події: фінал гран-прі та головний бій вечора, у якому зійдуться сарненчанин Антон Радько та досвідчений Арсен Файтович.

На змагання до Рівного з’їдуться бійці з усієї України. Також участь у турнірі «West Fight 26 Colosseum» візьмуть спортсмен із Баку та киянин із венесуельським корінням.

 

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень