Спочатку сніги, а потім +15 градусів: Синоптик здивувала прогнозом на ближчий час

Де чекати потепління

Синоптик Українського гідрометцентру Наталія Птуха розповіла, що завтра, 29 листопада, в Україну прийде новий циклон. Він буде не такий потужний, як попередній, однак зумовить опади по всій території країни.

На Півдні та в південно-східних областях буде дощ, на Заході – сніг, на Півночі, у Вінницькій, Черкаській, Полтавській, Харківській областях буде сніг, дощ, місцями налипання мокрого снігу та ожеледь.

Тут залежить від траєкторії циклону: якщо він проходитиме південніше, то ми більше потрапимо в холодний сектор. Якщо він буде йти трошки північніше, то потрапимо більше в теплий сектор, і тоді буде більше дощ, аніж сніг, – зауважила синоптик.

В останній день осені в країні буде перерва з опадами й очікується невелике потепління, яке збережеться й у перші дні грудня.

Так, першого числа температура у південних областях може сягнути вище +10 градусів. А 2 грудня на Півдні та Сході може бути аж до +15 градусів.

Джерело: NV

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень