Спливли неочікувані факти про акторку «Кварталу 95» Ірину Гатун. «Любить 9 Травня і пілотки» (ФОТО/ВІДЕО)

На тлі скандального відео про Скадовськ з'ясувалися неприємні факти з життя Гатун

Акторка «Кварталу 95» та учасниця скандального номера про Скадовськ Ірина Гатун відпочивала у 2018-2019 роках у тимчасово окупованому Криму. 

З’ясувалося, що зірка скандального номера Гатун «любить 9 Травня і пілотки», а у 2018-2019 роках «гарно проводила час в окупованому Криму – у Феодосії, Коктебелі та Ялті».

— Чи може переконана любителька скрєп і пушкіністанської культури жартувати з жінок, які постраждали від окупації – очевидно ні…

 

Молода дівчина, яка відпочиває в окупованому Криму – маючи багато варіантів – викликає великі питання, – йдеться у повідомленні журналістки Марини Данилюк-Єрмолаєвої.

На додачу до своїх слів Данилюк-Єрмолаєва прикріпила декілька красномовних знімків:

Сама акторка на запитання про улюблених акторів назвала Олега Янковського та Фаїну Раневську. Улюблений вислів Гатун також належить Раневській, а на побачення акторка «Кварталу 95» відправилася б із Володимиром Висоцьким.

Скандал у новорічну ніч: Що не так із номером «Кварталу 95» про мешканців окупованого Скадовська

У новорічному випуску «кварталівці» показали пародію, у якій російськомовна дівчина намагається говорити українською, час від часу перекручуючи зміст слів. Представляючись, вона повідомила співрозмовникові, що зі Скадовська. У її виконанні фраза пролунала як «сіськадовська».

Міський голова Скадовська Олександр Яковлєв відреагував на новорічний жарт «95 кварталу» про незнання жителями окупованого росіянами міста української мови. Він опублікував відео, в якому закликав режисерів гумористичного шоу вибачитися перед людьми за «сіськи» зі Скадовська.

До слова, на телеканал «1+1», у відповідь на образливий жарт «Кварталу 95» про жителів окупованого росіянами міста Скадовськ, було подано скаргу до Комісії з журналістської етики.

Реакція «Кварталу»:

«1+1» обіцяє видалити скандальний номер з мережі. 

— Ми розуміємо суспільне обурення і перепрошуємо в аудиторії, яку зачепив цей номер.

 

Творча команда, яка створювала цей випуск, жодним чином не хотіла образити почуття українців – заявила пресслужба.

Допис актора, який зіграв закарпатця, що спілкувався з дівчиною зі Скадовська. Він підкреслив, що гумористи вклали у цей номер виключно позитивний меседж, з метою замотивувати російськомовних людей переходити на українську.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень