Список продуктів з гордим званням «таблетка від старіння»

Спосіб життя, генетика, режим сну та догляд відіграють важливу роль у збережені зовнішності. Проте не варто забувати про правильний раціон

Яблука

Вони мають прекрасний хімічний склад, завдяки чому стан шкіри стає помітно кращим. Також вживання яблук допоможе зберегти молодість.

Ягоди годжі

Містять безліч поживних речовин, здатних запобігти старінню. Якщо регулярно їх вживати, то можна захиститись від вікових змін на довгі роки.

Цитрусові

Ні для кого не стане відкриттям той факт, що у складі цитрусових можна знайти чимало антиоксидантів. Завдяки цьому можна довгі роки залишатися молодими та красивими.

Гарбуз

Саме час опанувати рецепти з гарбузом. Цей продукт допомагає омолодитися не лише зовні, а й на глибокому рівні.

Буряк

Цей продукт рідко фігурує у списках рекомендацій меню для краси та молодості. А даремно. Буряк має потужний омолоджувальний ефект.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень