Спін-офф «Скаженого весілля» та нові «Посіпаки»: що новенького в кіно

Та як працюють кніотеатри під час війни

Цього тижня на українських глядачів в кінотеатрах чекає суцільний лайт. Зокрема, в прокат виходить черговий фільм з української кінофраншизи «Скажене весілля», а також анімаційний фільм «Посіпаки: Становлення лиходія» і бойовик «Банші» з Антоніо Бандерасом. 

Скажені сусіди (Україна, 2022)

Вже легендарна комедійна кінофраншиза «Скажене весілля» у 2022 році отримала продовження у вигляді фільму «Скажені сусіди. Нові історії».

Як сміливо заявляють її автори, є першою українською кінопрем’єрою з початку повномасштабного російського вторгнення до України.

Цього разу, коли родина Сердюків нарешті розібралася з усіма весільними чварами, на горизонті у них з’являються нові вороги – у вигляді сусідів. Адже коли Василь та Галина Сердюки нарешті можуть приділити більше часу один одному, гармонію порушує сусідка Оксана, яка привезла з курорту нового чоловіка. Ним виявився колишній однокласник Василя, який докучав йому усі шкільні роки. Так і починається нове протистояння.

Цікаво, що спочатку «Скажені сусіди» планувалися як серіал, однак після початку війни йому рішили змінити формат, адаптувавши під кінотеатри.

Так, до цієї франшизи можна ставитися по-різному – її явоно є за що критикувати, тим не менш, можливо, саме зараз такий легкий, і що важливо, український контент і порадує глядачів.

;feature=emb_imp_woyt

Посіпаки: Становлення лиходія / Minions: The Rise of Gru (США, 2022)

Любителі серії анімаційних фільмів про кумедних жовтих істот у липні матимуть привід для радості, адже з 7 липня в українських кінотеатрах тепер офіційно стартував прокат приквелу франшизи «Нікчемний я» (2010-2017), що одночасно є продовженням мультфільму «Посіпаки» (2015).

Сюжет фільму буде обертатися навколо протагоніста серії Фелоніуса Грю на старті його «злодійської кар'єри» – чому він вирішив стати суперлиходієм, намагаючись вклинитися в «Мерзенну шістку», і як він познайомився з посіпаками.

Прем'єра фільму відбулася в червні 2022 рік на Міжнародному фестивалі анімаційних фільмів в Ансі, де він отримав в цілому позитивні відгуки. Так, на IMDb у нього оцінка 7,1 балів з 10, а на Rotten Tomatoes – 73% схвалення від кінокритиків та 91% від глядачів.

Банші / Code Name Banshee (США, 2022)

Цей бойовик розповідає про найману вбивцю Ділайлу на прізвисько Банші. Під час виконання нового завдання вона розуміє, що замовник – теж найманець, і колись він намагався вбити її колишнього куратора Калеба. Ділайла з’ясовує, що Калеб досі живий, і колишні колеги об’єднують зусилля, щоб з’ясувати правду та відшукати спокій.

Фільм наразі має доволі скромні відгуки. Так, на IMDb у нього оцінка 3,5 балів з 10, а на Rotten Tomatoes – 69% схвалення від глядачів.

;feature=emb_imp_woyt

Як працюють кінотеатри під час війни

З поверненням великих прем'єр кінотеатри в Україні почали поступово збільшувати кількість сеансів на день. Сеанси прив'язані до комендантської години і, як правило, роботи громадського транспорту – перші сеанси починаються о 10:00, а найпізніші – о 19:00.

У той же час, є і особливості роботи - якщо починається повітряна тривога, то показ фільму зупиняється, а глядачів просять покинути залу і відправитися в найближче бомбосховище. 

Зазвичай, якщо тривога триває менше, ніж півгодини, показ фільму просто продовжують з того місця, на якому зупинилися, якщо ж довше – повертають гроші або пропонують обміняти квиток на інший сеанс.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень