СПІДВЕЙ: коли рівняни боротимуться за Кубок «SPEEDWAY FRIENDSHIP CUP»

Зміни в регламенті та календар

Організатори міжнародного турніру «SPEEDWAY FRIENDSHIP CUP» повідомляють про зміни як серед клубів-учасників, так і в регламенті змагань.

У турнірі візьмуть участь чотири європейські клуби: представники КЗ «Рівненський міський спортивно-технічний клуб» (Україна), які є чинними володарями Кубку в командному та особистому заліках, а також «Спідвей-клуб Жарновіца» (Словаччина), «Спідвей-клуб Дебрецен» (Угорщина) та «Олімп» (Прага), який замінить команду з Пардубіц. Не виступатиме й польський клуб «Slask», який знявся з розіграшу Ліги через реконструкцію мототреку у Свєнтохловіце.

Зазнав змін і регламент турніру. У 2018 році змагання проходитимуть в один день. Гонка складатиметься з 16-ти заїздів, у кожному з яких стартуватимуть по одному представнику від кожного клубу. Результати гонки йтимуть у командний (для клубу) та особистий (для кожного гонщика) заліки. У складі команди мають стартувати 4 спортсмени (2 дорослих та 2 юніори) з національними ліцензіями. Повну версію регламенту опублікують у лютому.

Натомість календар Міжнародної Ліги Спідвею «SPEEDWAY FRIENDSHIP CUP» - 2018 відомий вже:

1-й етап: 02 червня -  Дебрецен, Угорщина;

2-й етап: 24 серпня - Рівне, Україна;

3-й етап: 15 вересня - Копршивніце, Чехія;

4-й етап: 16 вересня - Жарновіце, Словаччина.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень