Спека, грози чи похолодання і заморозки: Що буде з погодою у вересні

Прогноз на ближчі місяці

На початку вересня в Україні очікується спекотна погода з температурою до +30 градусів без опадів та гроз. В другій половині місяця області накриє похолодання, але без затяжних злив, повідомила синоптик Укргідрометцентру Діана Кривобок.

У перший тиждень вересня, здається, опадів взагалі не буде, як і заморозків, – зауважила Діана Кривобок.

Жовтень теж буде теплий, але прохолодніший, ніж вересень.

Зазвичай листопад є перехідним місяцем від осені до зими, що робить його контрастним. У цей період можуть спостерігатися як залишки тепла, так і значні похолодання. Якщо тепло зберігається, то зазвичай це відбувається в першій половині місяця. Проте щороку погодні умови можуть змінюватися, – додала синоптик.

Джерело: 24 канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень