Спека битиме рекорди: Синоптик попередив про аномальний тиждень

Буде гаряче та сухо

Фото ілюстративне, з відкритих джерел
Фото ілюстративне, з відкритих джерел

До середини липня в Україні очікується період аномально спекотної та сухої погоди з максимальними показниками температури повітря місцями до +40 градусів, повідомив синоптик Ігор Кібальчич.

На тлі високого атмосферного тиску істотних дощів не передбачається. Лише в окремі дні у західній частині країни можуть бути локальні грозові зливи. Температурне тло суттєво перевищить норму, а денні максимальні значення температури місцями можуть досягти рекордних показників.

Між тим синоптик зауважив, що очікувані погодні умови можуть негативно вплинути на стан здоров'я, а також призвести до перебоїв в подачі електроенергії.

Щоб уникнути ризиків сонячного і теплового удару, краще обмежити час перебування на відкритому сонці та в приміщеннях, що слабо провітрюються. Крім того, у спекотні дні варто вживати достатню кількість рідини.

Джерело: Meteoprog

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень