Сотню кілометрів у горах за 10 годин проїхала рівнянка (ФОТО/ВІДЕО)

І виграла один із найцікавіших веломарафонів країни

«Стежками опришків» – найстарший та найскладніший веломарафон з унікальною історією. Вперше змагання провели у 2013 році. На марафон приїжджають учасники з усієї країни та навіть з сусідніх держав.

Цього року сотня учасників протягом трьох днів підкорювали Свидовецький хребет.

Серед них була рівненська спортсменка Ольга Віюк, яка здобула перемогу. За два дні дівчина подолала 110 км гірськими хребтами за 8 год 20 хв вигравши в найближчої суперниці 28 хв.

- За три дні спортсмени мають подолати траси якнайшвидше – у фіналі час сумується та за результатами визначають переможців. Траса «хард» – 84 64 км; «медіум» – 6447 км. Загальний набір висоти понад три тисячі метрів. Успішне проходження цих дистанцій вимагає спеціальної фізичної та технічної підготовки. Важливо не тільки швидко виїжджати затяжні, до 10 км підйоми, але й вправно, швидко та безпечно долати круті та небезпечні спуски. Маршрути перегонів чи не найскладніші з-поміж решти подібних веломарафонів країни, а за рівнем організації та проведення – це найкраща вело подія, — резюмувала Ольга Віюк.

Фото - Ольги Віюк

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень