«Сосонка» Сергєєва? 25-річна замміністра має оклад в 2,5 рази більший, ніж у Зеленського (ФОТО)

Соціальний ліфт за часів війни: «Дивіться хто прийшов» (с)

Сєргеєва це дівчина, яка зробила себе сама: мало хто може досягти настільки високого успіху у такому молодому віці

Існує дивна теза, що, мовляв, «Давайте дочекаємося закінчення війни, а там ми вже наведемо в Україні порядок. І з корупцією розберемося, і з економікою, і з випуском зброї. З усім»

Це неправда. Точніше кажучи – брехня. Правда ж полягає у тому, що, не припинивши корупційну вакханалію на Митниці; в Галичині, де розкрадається гуманітарна допомога і в Києві, де засіли найбільші щурі, ми цю війну з Росією не виграємо.

Відомості ж, які приходять із Києва, показують, що вакханалія нестримного задоволення життям у деяких владних кабінетах продовжується і не планує – зупинятися.

Куди дивиться Зеленський?

Сєргеєву завжди вабили питання соціального захисту: іще не будучи, фактично, ніким, вона вже працювала радницею міністра. На громадських засадах

Тут нове призначення – 25 річна заступниця міністра соціальної політики, зовнішній вигляд якої живо нагадує нам ще довоєнні діалоги про «корабельні сосни».

Дівчину звати Аня. За свої труди вона буде отримувати більше, ніж Президент.

Міністерство соціальної політики України повідомило, що посадовий оклад новопризначеної на посаду заступника міністра соцполітики з питань європейської інтеграції 25-річної Анни Сергєєвої становить 68 643 гривні на місяць, що в 2,5 рази перевищує заробітну плату Президента України Володимира Зеленського – 28 тис. гривень за січень 2022 року.

Анна Сергєєва дуже любить Україну: де б іще змогла вона зробити таку стрімку кар'єру

Про заробітки Ані йдеться у відповіді Мінсоцполітики на інформаційний запит «Українських Новин».

«[...] Відповідно до наказу Мінсоцполітики від 13 червня 2022 року №268-к «Про призначення Сергєєвої А.О.» посадовий оклад заступника міністра соціальної політики України з питань європейської інтеграції Сергєєвої Анни Олександрівни становить 68 643,00 гривні на місяць», - вказано у відповіді міністерства.

Молода чиновниця стверджує, що "завжди носить з собою книги". Які саме -- не уточнюється, але виглядає дівчина, безперечно, дуже начитаною

У Мінсоцполітики також уточнили, що надбавки й інші виплати заступниці міністра соціальної політики України з питань європейської інтеграції Сергєєвій А. О. ще «не встановлені».

Водночас журналісти наголосили, що зарплата українського лідера Зеленського за січень 2022 року становила 28 тисяч гривень.

За даними «Українських новин», Сергєєва стала заступницею глави Мінсоцполітики, маючи за плечима лише трирічний стаж роботи.

 

У коментарях ЗМІ чиновниця стверджувала, що завжди носить із собою книги.

Фото з Італії. Видно, що дівчина -- надзвичайно обізнана з питаннями соціального захисту населення. Особливо -- знедолених верств

Довідково:

  • Сергєєва Анна Олександрівна народилася 4 жовтня 1996 року. Закінчила Київський національний університет імені Тараса Шевченка за фахом «журналістика» (2018 рік).
  • У 2019-му отримала ступінь магістра за цією ж спеціальністю у цьому ж виші.
  • Із серпня 2021 року по червень 2022-го працювала радницею міністра соціальної політики на громадських засадах. А 10 червня цього року Сергєєву призначили заступницею глави відомства з питань європейської інтеграції.
  • У 2021 році закінчила Київський національний університет ім. Т. Г. Шевченка за спеціальністю «право» (ступінь бакалавра). Там же нині здобуває ступінь PhD (доктора) за журналістським фахом.
  • На сайті Мінсоцполітики вказано, що трудову діяльність Сергєєва розпочала у приватному секторі. З квітня 2019-го по червень 2022 року була керівницею ТОВ «Сервіс Ревізор».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень