Сосєдов зізнався в романі з учасником Х-Фактор (ФОТО)

Симпатія між чоловіками зародилася на початку 2010-х

Відомий російський журналіст та критик, колись член журі одного з українських музичних шоу Сергій Сосєдов приголомшив зізнанням.

Він зізнався, що на початку 2010-х у нього був роман з українським співаком Петром Дмитриченком. Про короткострокові стосунки Сосєдов розповів у програмі «Альона, блін».

Там не було таких вже близьких стосунків. Петя Дмитриченко - чудовий співак, артист.

 

Може, був якийсь легкий роман. Він же мене знайшов, тому що до того я не знав про Петю. Він якось на мене вийшов, він надіслав мені свої пісні.

 

Він дійсно дуже цікавий артист, цікавий голос, - пригадав музичний критик.

Та, за словами Сергія, Петра більше цікавило просування його як артиста, однак симпатія між ними все ж виникла:

Він мені надіслав, йому хотілось якось просунутися. З його боку цікавість була зумовлена саме цим. Я зрозумів це. Він людина доволі світська.

 

Дуже м'яка, він дуже приємна людина. Якось виникла у нас така симпатія. Він став мені розповідати про себе. Сказати, що був бурхливий роман… – зазначив Сосєдов.

На запитання ведучої, чи були у них близькі сексуальні стосунки, критик відповів так:

Ну, якщо це можна назвати такими вже близькими, то… Я б це назвав фліртом більше.

Сосєдов поділився, що після того Дмитриченко одружився, у нього є донька. Ведуча поцікавилася, що виходить, що співак традиційної орієнтації, а з ним крутив роман лише задля свого просування? На що Сосєдов дав зрозуміти, що Петро – бісексуал.

Зазначимо, що Петро Дмитриченко прославився завдяки участі у низці українських талант-шоу. Зокрема, «Караоке на Майдані», «Шанс» та «Х-Фактор», де Сосєдов був членом журі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень