Соратник Януковича запустить новий телеканал в Україні? Угоду оформили на його менеджерку

Новий інформаційний телеканал буде називатися «ЮНС»

В Україні телеканал «Вінтаж ТВ» придбала Анна Коляда, яка раніше працювала політтехнологом соратника експрезидента Віктора Януковича, колишнього першого віцепрем'єр Сергія Арбузова й очолювала пов'язане з ним медіа. 

Як стало відомо з рішення Нацради з питань телебачення і радіомовлення, перейменувати канал дозволили ще 29 липня. Кінцевий бенефіціарний власник за документами – Анна Коляда. Раніше вона керувала телеканалом Business, яким володів Сергій Арбузов, - пише obozrevatel.

На фото: Сергій Арбузов

Телеканал «Вінтаж» – кабельний телеканал, який раніше створював розважальний контент. Однак разом зі зміною назви регулятор дозволив займатися випуском інформаційного контенту. Перезапуск очікується вже у вересні.

Сергій Арбузов і раніше виявляв інтерес до медіа. До пов'язаних із ним активів відносили: БТБ (був ініціатором створення каналу), «Погляд», «Погляд ТВ», сайт «Вільна преса». Водночас, наприклад, у зв'язку з можливими розкраданнями коштів із телеканалу БТБ проти Арбузова відкрили кримінальне провадження.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень