Сьогодні у Рівному відкриють дошку Марку Безручку

Вона буде розташована на 2-му будинку проспекту Генерала Безручка

Сьогодні у Рівному відбудеться відкриття анотаційної дошки генералу-хорунжому Армії Української Народної Республіки Марку Даниловичу Безручку.

Захід відбудеться 21 серпня 2016 року о 14:00 годині за адресою: м. Рівне, проспект Генерала Безручка, буд. 2.

Як повідомляють з міської ради Рівне, вшановуючи пам’ять цього видатного українця на виконання Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», перейменувала проспект Олеко Дундича на проспект Генерала Безручка.

Анотаційну дошку відкривають  в продовження поглиблення позитивних українсько-польських відносин з нагоди чергової річниці перемоги над експансією більшовицької Росії, яку виграв генерал М. Безручко в 20-х р.р. ХХ ст. під Варшавою, відкрити анотаційну дошку.

У відкритті братимуть участь голова Рівненської обласної державної адміністрації Олексій Муляренко, секретар Рівненської міської ради Сергій Паладійчук, Консул Генерального Консульства Республіки Польща в місті Луцьк Кшиштоф Савіцький, священик Парафії Святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії Отець Володимира Тимківа, голова обласної організації краєзнавців України Анатолій Жив’юк та Український письменник, Герой України Дмитро Павличко.

Окрім того запрошені представники Польської громади та представники громадських організацій.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень