Сьогодні у Рівному - урочистості з нагоди дня Високомобільних десантних військ

Цьогоріч до святкувань долучились не лише ветерани-афганці, а й учасники АТО

Свято розпочали традиційно, з привітання від представників обласної та міської влади, а також з покладання квітів до пам’ятника воїнам-афганцям. Варто зазначити, що вже останні три роки для десантників, окрім урочистого збору на майдані Короленка, готують насичену програму святкування. Більше про неї розповідає Голова Рівненської міської організації Української спілки ветеранів Афганістану, Сергій Зінич:

– Проробляється вся програма заходів для того, щоб це носило і військово-патріотичний ухил та виховання нашої молоді. Це сьогодні зібрались колишні десантники, спецназівці. Це також дял них є свого роду психологічна реабілітація. Роками вони не зустрічаються і крім 15-го лютого є ще 2 серпня, коли вони мають можливість зустрітись і згадати свої молоді буремні роки.

Також Сергій Зінич розповів, що після святкування у Рівному десантники поїдуть і за межі міста, де для них влаштують спортивні змагання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень