Сьогодні у Рівному говорили про перспективи легалізації зброї

Як відомо, раніше в Україні підготували петицію щодо її узаконення

Сьогодні чен «Української асоціації власників зброї» Микола Ступак переконував присутніх, що краянам цей закон потрібен. Між тим, головний позаштатний нарколог області Павло Шевчук заявив, що жителі області до легалізації зброї психологічно не готові.

– На сьогодні у нас зареєстрований 28 241 психічно хворий. Ви уявляєте який це контингент? Другий контингент - це ті, які вживають психічно-активні речовини: алкоголь, наркотики тощо. Всього на обліку перебуває 15 882. Готова Рівненщина до цього? Ні!

На це Микола Ступак відповів, що: «Сокирою захиститись зможе не кожен!». А оскільки думки присутніх на прес-конференції розділились, ми запитали у рівнян, що вони думають про легалізацію зброї в Україні:

До слова, раніше Президент України Петро Порошенко в інтерв’ю одному із центральних телеканалів заявив, що більше 80 % українців виступають проти вільного володіння і носіння вогнепальної зброї, і він з ними погоджується.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень