Сьогодні у Рівному концерт органної музики

Вперше до нашого міста приїздить український органіст Петро Сухоцький

Сьогодні, 17 січня, вперше у Рівному відбудеться концерт українського органіста Петра Сухоцького з Луцька.

Усіх охочих послухати музику чекають в органному залі о 17.00 годині. Квитки можна придбути у касі. 

Телефон для довідок: 43-01-50, 26 86 09, 26-67-71, 0968264097, 0962945812.

В репертуарі виконавця – від давньої музики до сучасної – визначне місце займають твори українських авторів, котрі він незмінно виконує на концертах за кордоном поряд з творами таких Й. С. Баха, Д. Букстегуде, А. Ґільмана, Дж. Фрескобальді, Ш. Відора, М. Дюпре, М. Дюруфле та ін.

ДОВІДКА

Петро Сухоцький навчався у Львівській державній консерваторії ім. М. В. Лисенка у видатного педагога сучасності, органіста й піаніста Дайча Самуїла Ароновича на двох факультетах: спеціального фортепіано та органу. Закінчивши навчання та здобувши кваліфікації концертного виконавця, соліста камерного ансамблю, викладача та концертмейстера, у 1990 році почав працювати у Волинській обласній філармонії солістом камерного ансамблю (згодом – оркестру) „Кантабіле”, поєднуючи сольне виконавство з педагогічною працею у Луцькому музичному училищі (а з 1998 року – у Волинському державному училищі культури і мистецтв ім. І. Ф. Стравінського) на відділі спеціального фортепіано. Вдосконалював свою майстерність у провідних фахівців Європи: Хуго Лєпнурма (Естонія), Гонзалеса Уріола (Іспанія), Лео Кремера та Г. Гебхардта (Німеччина), Геріберта Метцгера (Австрія).

З 1999 року – органіст Луцького кафедрального собору Святих Апостолів Петра і Павла. З побудовою органу у Луцьку активізується концертна діяльність Петра Сухоцького: це і сольні концерти органної музики, і виступи з провідними солістами України і Європи, регулярні гастрольні поїздки з сольними програмами в Україні та за її межами (Німеччина, Польща, Білорусія, Латвія, Естонія, Австрія). 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень