Сьогодні стартує реєстрація на пробне ЗНО

Подати заявку на участь можна до кінця січня

У Рівному стартує реєстрація учасників на пробне ЗНО, яка  триватиме впродовж місяця - до 30 січня. Для участі у пробному тесті необхідно зареєструватися на сайті Львівського центру оцінювання якості освіти та надіслати заповнену електронну заяву. Важливим є те, що пробне тестування платне, і цього року потягне на 111 гривень з одного предмету, говорить заступник директора Львівського регіонального центру Ольга Янушевич:

- Для того, щоби стати учасником пробного ЗНО, необхідно зареєструватися. Реєстрація є онлайн. Пробне ЗНО – це є платна послуга, і вартість участі у пробному ЗНО цього року в одному тестуванні складає 111 гривень. Реєстрація завершена лише в тому випадку, коли надіслана електронна заява і здійснена оплата.

Ватро зауважити, що на пробне тестування максимально можна обрати лише 2 предмети. Пробний тест з української мови абітурієнти складатимуть 2 квітня, а 9-го квітня – з історії України, математики, іноземної мови, географії, фізики, хімії, біології чи російської мови. Пункти проведення пробного ЗНО з української мови будуть відкриті у всіх районних центрах області, а скласти пробний тест з інших предметів можна буде у Рівному, Дубно, Березному, Дубровиці та Сарнах.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень