Сьогодні розпочався Великий піст: настанови Епіфанія

З 11 березня починається Великий піст 2019 року. Найперше, у ці дні слід пробачити всім ближнім їхню провину і відмовитися від зла. Про це розповів предстоятель Православної церкви України, Митрополит Київський і Всієї України Єпіфаній на Божественній літургії, яка проходила в Свято-Михайлівському соборі Києва, повідомляє видання «Obozrevatel».

- Ми починаємо подвиг Великого посту, подвиг покаяння, молитви та відродження. З чого почати піст і як зробити цю справу корисною для порятунку? Церква в євангельському читанні дає нам вказівки. Треба пробачити ближнім всі образи і просити у них вибачення за наші гріхи перед ними. Це перша і необхідна умова нашого примирення з Богом", — пояснив Єпіфаній.

Він також наголосив на важливості правильного дотримання посту, яке полягає у боротьбі з пристрастями. Адже ніякої користі в утриманні від тілесної їжі не буде, якщо людина не дотримується правильного поводження з їжею духовною.

Піст триватиме до 27 квітня.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4  

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень