«План ворога – зламати нас – не спрацював», - міністр оборони України (ВІДЕО)

Олексій Рєзніков звернувся до народу України

Міністр оборони України Олексій Рєзніков звернувся до народу України: 

Дорогі українці!

 

План ворога – зламати нас – не спрацював. Україна б'ється і б'ється успішно. Збройні сили України нанесли російським окупантам відчутні втрати. Сьогодні десятки, якщо не сотні трун з ворогами поїдуть назад до Росії.

 

На Сході лінію оборони ми втримали. Ворога відкинуто. Окупанти вже втратили 6 літаків, 2 гелікоптери, 5 танків. Пишаюся кожним захисником і кожною захисницею України.

Армія, Нацгвардія, прикордонники тримають оборону на всіх напрямках, де ворог намагається прорватися. Але ми його зупинимо.

 

Зараз ми мобілізуємо міжнародну підтримку. Я вже мав розмови з міністром оборони Великобританії, Литви, Туреччини, іншими партнерами. У нас буде більше зброї, більше засобів захисту. Але головний наш захист - наша армія і наш народ. 

 

Закликаю усіх, хто вміє тримати зброю, вступати до лав сил Територіальної оборони. Ми спростили усі процедури. Беріть тільки паспорт. Більше нічого не потрібно. Даємо зброю патріотам, які без вагань готові застосувати її проти ворога. 

 

Головне зберігайте спокій. Тримаємо стрій. Ми переможемо. Слава - Україні!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень