Сьогодні  – Михайлове диво: Які 5 речей заборонено робити, щоб не впустити в дім біду

Яка історія цього свята

Сьогодні, 19 вересня, православні християни відзначають свято Михайлове диво. Це одна з найважливіших дат у церковному календарі вересня.

Щороку 19 вересня віряни згадують диво, яке сталося багато століть тому

В IV столітті на території сучасної Туреччини жив християнин Архип, який мав тяжкохвору доньку.  Якось Архипу з'явився архангел Михаїл та розповів, де розташоване цілюще джерело в місті Ієраполь. Той відразу ж повів туди свою доньку, яка випила води з джерела та одужала.

Вдячний чоловік побудував на цьому місці храм і сам став у ньому настоятелем. Язичникам дуже не сподобалось таке рішення, тож вони вирішили зруйнувати будівлю. Щоб зробити це, вони направили на храм гірські потоки. У цей момент знову з'явився архангел Михаїл і врятував храм. Він розрубав своїм мечем гірську вершину, тому річки не зачепили стіни. Саме це і назвали Михайловим дивом.

Що сьогодні НЕ можна робити:

працювати;

сваритися;

мити голову та відвідувати салон краси;

лаятися та ображати людей;

позичати гроші та проводити фінансові операції.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень