Сьогодні – День автомобіліста (ФОТО)

Привітання!

В останню неділю жовтня в Україні святкують День автомобіліста і дорожника. Цього року свято випало на 30 число другого місяця осені. 

***

Вітаю з Днем автомобіліста! Нехай машина завжди буде на ходу, нехай в житті будуть повороти тільки в кращу сторону. Бажаю впевненості за кермом, успіху в будь-якій поїздці, удачі на будь-якій дорозі та щастя в кожному дні!

***

Вітаю з Днем автомобіліста. Нехай ваша дорога буде гладкою і рівною, а на шляху нехай завжди горить зелений. Нехай погода в душі буде завжди сонячною. Нехай вдома завжди чекають і зустрічають з любов'ю. Бажаю, щоб ніколи не було бажання зупинитися, але гальма працювали завжди. А ще здоров'я, добробуту, уваги і простого людського щастя.

***

Вітаю із Днем автомобіліста. Бажаю в дорогу завжди брати з собою гарний настрій та удачу. Нехай гума не псується, кермо слухається, мотор працює чудово, карбюратор не барахлить, машина ластівкою літає, а життя буде справжньою казкою.

***

Сьогодні свято для всіх автомобілістів, професіоналів і любителів! Бажаємо всім святкової атмосфери, де б ви не знаходилися, рівних і чистих доріг, повних баків, ввічливих інспекторів, приємних пасажирів, легких рейсів і загального здоров'я. Нехай в житті все відмінно йде! З Днем автомобіліста!

***

Вітаю із Днем автомобіліста. Побажати хочу завжди триматися вірного напрямку, тобто мчати назустріч своєму щастю, добробуту та заповітним мріям, проїжджаючи повз невдачі та негаразди. Нехай автомобіль буде вірним супутником у досягненні успіху та реалізації життєвих планів.

***

Всіх автомобілістів і любителів вітаємо з професійним святом! Бажаємо гладкої дороги, правильної розмітки, завжди зеленого світла і повного бака! Нехай ваші чотириколісні помічники завжди сито бурчать, заводяться з пів оберту і радують їздою своїх власників! Ні цвяха, ні жезла!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень