Сьогодні – День ангела Марини

Привітання!

Сьогодні, 30 липня, Марини святкують День ангела.

Марина – жіночий аналог рідкісного давньоримського чоловічого імені Марін, що походить від латинського слова «marіnus», яке в перекладі означає «морський». Саме так звали богиню, яка оберігала моряків у плаванні.

Якщо серед ваших рідних або знайомих є Марини, обов’язково привітайте їх зі святом!

***

Вітаю тебе, Мариночка! Бажаю, щоб все і завжди було так, як хоче твоє серце. Бажаю ні хвилини не сумувати. Бажаю ні краплі в собі не сумніватися. Бажаю наполегливо йти до переможного кінця і втілювати кожну свою мрію. Маринко, будь завжди такою життєрадісною, чарівною, грайливою, променистою, дивовижною. Щастя тобі, дорога, везіння, і звичайно ж, любові!

***

Вітаю тебе з іменинами, мила Мариночко. Нехай буде добрим кожен твій день, нехай із самого ранку приходить щастя, нехай вечорами душа співає і радіє, нехай щоночі сняться приємні сни. Бажаю тобі великого кохання, удачі та везіння!

***

Вітаю тебе, Маринко! Бажаю бути щасливою, коханою, бажаною, потрібною, важливою і дорогою в житті близьких людей. Бажаю тобі, Марина, завжди залишатися шалено красивою, сміливою, розумною і життєрадісною. І нехай кожен день буде твоїм, нехай весь світ належить тобі, Маринко. Бажаю удачі та мільйон можливостей для втілення мрії.

***

В День ангела Марини, бажаю я любові
І від душі успішних перемог,
Натхнення, щастя світлого, здоров’я,
І хай тебе оберігає Бог!

***

Мариночка, прийми мої вітання, а заодно і побажання величезного і бурхливого, як море, щастя! Марина, нехай твоє серце вірить в чудеса. Нехай у твоєму житті відбуваються тільки хороші події. Нехай у твою сторону дме тільки добрий вітер кращих змін!

***

Сонце лиш для тебе сяє,
Доля хай допомагає.
І для цього є причина:
З іменинами, Марино!
Будь весела і чудова,
Будь щаслива і здорова,
Хай збуваються бажання,
Зустрічай мої вітання!

***

Марина, я хочу у твій День ангела побажати тобі океан любові, море щастя, глибокої річки радості й джерело фантазії. Нехай твоє життя буде наповнене яскравими подіями, добрими відданими друзями та маленькими веселими витівками. Дихай на повні груди, думки широко і нехай ніякі перешкоди не будуть тобі перешкодою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень