Собакам дозволили заходити у ресторани

Відповідне рішення ухвалив губернатор штату Нью-Йорк Ендрю Куомо

Про таку родзинку міста великого яблука пише The Huffington Post. Проте, незважаючи на дозвіл для всіх ресторанів пускати на свої тераси відвідувачів із собаками, останнє слово все одно залишається за кожним конкретним закладом. Рішення губернатора штату уже набуло чинності. 

На думку самого Ендрю Куомо, це рішення принесе додатковий прибуток власникам закладів громадського харчування, які зможуть заробити на тих, хто раніше вважав за краще залишатися вдома поруч з улюбленим песиком.

У свою чергу, департамент охорони здоров'я Нью-Йорка виступав проти законопроекту, називаючи описані в документі дозволи "антисанітарними".

Прихильники законопроекту відповідали тим, що нові заходи дозволять збільшити дохід ресторанів і запобігти триманню собак у задушливих автомобілях.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень