Снігу більше не буде: синоптик розповів, коли потеплішає в Україні (ПРОГНОЗ)

Далі опади якщо і будуть, то виключно у вигляді дощу

Чергове похолодання, яке прийшло цими днями в Україну, закінчиться вже в неділю, 11 квітня. Сніг зміниться дощем, але температура повітря піде вгору.

Про це Радіо ТРЕК повідомляє з посиланням на OBOZREVATEL.

Поточний період похолодання пов'язаний із тим, що через територію України йде холодний повітряний фронт. Він почав подорож нашою країною 6 квітня і спричинив опади. Переважно мокрий сніг у західних областях, - розповів синоптик Українського гідрометцентру Роман Мурмило

З цієї причини протягом кількох наступних днів нічна погода в Україні буде досить холодною – від -3 до +3 градусів залежно від території.

Основне похолодання зачепить північно-західну половину України, де нічні температури будуть негативними. Щодо снігу, то 7 квітня був останній сніговий день. Далі опади якщо і будуть, то тільки у вигляді дощу, а ще пізніше вони взагалі припиняться,- повідомив синоптик.

Уже 11 квітня холодний фронт покине територію країни, йому на зміну прийде поступове підвищення температури. При цьому можливі невеликі дощі й сильний вітер.

Потепління спершу прийде на схід країни. Там уже з 11 квітня буде +15 і вище градусів. На решту території України потепління прийде трохи пізніше, після 12 квітня, – зазначив Мурмило.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень