Сніг у листопаді та потепління у грудні: синоптик дав несподіваний прогноз до Нового року

Якою буде погода найближчими місяцями?

На початку листопада в Україні дощитиме, а впродовж місяця можливий і сніг.

Про це повідомив народний синоптик із Каменя-Каширського на Волині Володимир Деркач.

Сухих днів у листопаді буде не так і багато. Спостерігатиметься плавне зниження температури повітря. Початок місяця буде вологим та прохолодним, але далі

«подарує» нам кілька погожих, сонячних днів без опадів.

 

Опісля прийде похолодання, котре продовжиться і в третій декаді. У нічний час ймовірні морози. Під завісу листопада варто очікувати навіть снігу, щоправда, поки лише мокрого. А от чого не сподіватися так це, що до кінця місяця знову буде теплішати, – розповів Володимир Деркач.

На початку грудня синоптик прогнозує відчутну прохолоду на невеликі опади. Ночі будуть морозними, а от вдень українців радуватимуть «плюси».

Така погода збережеться і на початку другої декади, але далі почне теплішати, прийдуть невеликі опади. Лише 19 грудня спостерігатиметься короткотривале зниження температури.

 

Наостанок місяця дивуватимемося денному теплу, натомість вночі можливе зниження температурних показників, – каже народний синоптик.

Джерело: Полісся

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень