Сніг надовго не затримається? Синоптик розповіла, яким буде Новий рік

Прогноз на зиму

Фото з відкритих джерел. Колаж Радіо Трек
Фото з відкритих джерел. Колаж Радіо Трек

У новорічні та різдвяні свята в Україні буде прохолодно, а от снігу не обіцяють.

Завідувачка відділу кліматичних досліджень Українського гідрометцентру Вазіра Мартазінова розповіла, що зима цього разу буде трохи м'якшою, ніж рік тому, та приходитиме поступово. 

Починаючи з понеділка, 15 листопада, температура повітря почне знижуватися – і низка регіонів відчують «зимову погоду». А до кінця місяця на півночі країни вже буде до -10 градусів.

Холодна погода збережеться в Україні до Нового року. Тому свята українці зустрінуть із морозами. Втім, через температурні коливання сніг, який випаде у грудні, не зможе лежати надто довго. Тож новорічні свята, ймовірно, будуть без нього.  

Після свят в Україні потепліє  і наступна хвиля морозів прийде  аж у лютому. Останній місяць зими буде холодним, але таких сильних морозів, як було торік, синоптик не прогнозує.

Джерело: Obozrevatel

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень