Сміх заради миру – у Рівному КВН з німцями

Делегація Західно-європейської ліги КВН приїхала у Рівне

У рамках міжнародного проекту «Діалог: з гумором для миру» збірна КВН Німеччини та команда з Дюссельдорфа візьмуть участь у розіграші Міжнародного кубку КВН, що відбудеться завтра у «Тектильнику». Візит в Україну – це відповідь на участь Рівненських команд КВН у Німеччині наприкінці жовтня. За словами керівника громадської організації «КВН Рівненщини» Юрія Ліпського, рівненська організація – єдина в Україні, яка вже впродовж 5-ти років співпрацює із Західно-європейською лігою КВН. Каже, цим проектом хочуть показати, що мир – це важливе питання у всьому світі:

- Якщо ми частіше будемо так спілкуватися, ми маємо доказати всім нам, що ми маємо жити в мирі і жити для того, щоб у нас був мир не тільки в Україні, й по всій Європі і кругом. Ми хочемо донести в суботу цією зустріччю, що ми запросили найкращі українські колективи – приїде команда, яка є фіналістом Ліги сміху на каналі 1+1 – команда «Два капітана -1955». Я думаю, що буде цікавий захід, буде цікава гра.

 

Окрім фіналістів Ліги сміху участь у грі також візьмуть учасники телевізійного проекту «Манхеттен» (Полтава-Рівне) та учасники Західної ліги сміху «Молодіжна збірна Рівного». Також приїде команда з Хмельницького «Отдихаєм вмєстє». Вони і змагатимуться з німцями за Міжнародний кубок.

Проект закінчується вже цього року, проте, за словами керівника ГО «Західно-європейська ліга КВН» Костянтина Андрєєва, учасники сподіваються на його продовження:

 

- Это мероприятие – это последнее мероприятие в рамках этого проекта. После это мы попытаемся сделать видеоотчёт. Мы планируем к декабрю этот небольшой ролик сделать, и показать то, как это было в Германии, то, как это было здесь и немножко передать атмосферу этого проекта, как оно, вот, за кулисами, потому что в этом есть соль. И именно эту философию – мира, дружбы и очень тесных отношений, тёплых – хотелось бы перенести из закулисья в массы.

 

Між тим, у суботу, 14 листопада, рівненська та німецька команда ще й зіграють матч з міні-футболу. А всіх охочих повеселитися чекають у цей же день о 19 годині в МПК «Текстильник».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень