Смертельні ДТП на Рівненщині: загинули мотоциклісти (+7 ФОТО)

Пасажири з травмами у лікарнях

Напередодні на Рівненщині трапилося дві смертельні ДТП, у яких загинули мотоциклісти.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

Так, автопригода трапилася напередодні у селі Князівка Березнівського району, де зіткнулися мотоцикл та вантажівка. Від отриманих травм 28-річний водій двоколісного загинув. За попередньою інформацією правоохоронців водій вантажівки був тверезим. Чи перебував 28-річний керманич мотоцикла у стані алкогольного сп’яніння, встановлює експертиза.

«Поліцейські встановили, що двохколісний транспортний засіб рухався по автодорозі Князівка-Вітковичі в попутному напрямку вантажівці. У цей час водій мотоцикла, житель села Вітковичі, не врахував дорожньої обстановки та зіткнувся з задньою частиною автомобіля, яким керував 28-річний мешканець села Городище.

Від отриманих травм водій мотоцикла загинув на місці, а пасажира доставили в травматологічне відділення районної лікарні з численними травмами голови», – зазначила прес-офіцер Нацполіції Рівненщини Ольга Олійник.

Ще одна смертельна ДТП трапилася на Рокитнівщині.

Водій двоколісного на автодорозі Київ-Ковель не впорався з керуванням і в’їхав у припаркований на узбіччі автомобіль «Mercedes-Benz Vito». Від отриманих травм мотоцикліст загинув, його пасажирка – у реанімації з попереднім діагнозом перелом стегна зі зміщенням.

[media=66445] [media=66443]

Наразі медики оцінюють її стан як тяжкий.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, відкрито кримінального провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень