Смертельна ДТП в Обарові

Напередодні, 18 липня, близько 16 години в селі Обарів 29-річний водій автомобіля «Volkswagen Transporter 4» здійснив наїзд на 60-річну мешканку Городка. Від отриманих травм вона померла у приймальному відділенні міської лікарні.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що водій мікроавтобуса, 29-річний житель села Забороль, не врахувавши дорожню обстановку, здійснив наїзд на жінку, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переході. Потерпілу каретою швидкої медичної допомоги доставили до центральної міської лікарні Рівного. Однак життя жінці, попри вжиті реанімаційні заходи, врятувати не вдалося.

За результатами проведеного освідчення водій був тверезий.
[media=66048]
Слідчі за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрили провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень