Смертельна аварія на Житомирщині: нелегальний перевізник, несправні гальма

Сьогодні власника маршрутки, який нелегально перевозив пасажирів, посадили під домашній арешт

Страшна ДТП на Житомирщині, у якій загинули 10 пасажирів, сталася через несправність мікроавтобуса «Volkswagen». Про це повідомляє прокуратура Житомирської області. Відомо, що машина належить мешканцям села Колоденки Рівненського району Тетяні та Петру Луцикам.

У суботу власнику автобуса повідомили про підозру в використанні технічно несправного транспортного засобу, пише прес-служба прокуратури. "Громадське" повідомляє, що були несправні гальма. До того ж,  людей везли нелегально, розповідає заступник начальника управління Укртрансбезпеки у Рівненській області Тарас Наконечний:

В цьому випадку вона нелегально перевозила пасажирів. Адже, за нашою інформацією, жодних договорів про міські, приміські, міжобласні пасажирські перевезення в перевізника не було. Під час заходів контролю ніде цей транспортний засіб не зупинявся, акти за порушення не складалися. Ми не знаємо, наскільки регулярно вона виконувала ці рейси.

Із дозвільних документів на мікроавтобус була лише ліцензія на перевезення пасажирів. Тимчасовий талон до 2021 року Укратраснбезпека видала Тетяні Луцик у січні минулого року.

Утім, аби перевозити людей, підприємиця мала укласти договір також і з органами місцевого самоврядування. Однак не зробила цього.

У Рівному Луцики мали підприємство «Укрстартранс», яке займалося вантажними перевезеннями. Крім того, чоловік Тетяни Луцик Петро є власником туристичної фірми «Файна Країна».

Сьогодні Корольовський райсуд Житомира відправив на 60 діб під домашній арешт власника маршрутки. Про це пише "Громадське". 

Сам власник заперечує, що в мікроавтобуса були проблеми з гальмами. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень