Сталася смертельна ДТП на будівництві кільця у Рівному: винні понесуть покарання

Працює поліція

У Рівному сталася смертельна ДТП. Водій не помітив ремонт дороги на вулиці Дубенській.

Автомобіль Фіат в’їхав у купу щебеню на будівництві кільця, що на перехресті Дубенська - Макарова, повідомляє Радіо Трек із посиланням на @itv_mg.

Попередньо відомо, що пасажирка загинула на місці. Водій отримав травми його забрала швидка. 

На місці працює поліція.

Як повідомили у міській раді, ДТП сталася у межах будмайданчика транспортного кільця на перехресті вулиць Макарова і Дубенської. Водій автомобіля виїхав на закриту ділянку руху, всупереч вимогам дорожніх знаків.

З моменту ДТП на місці працюють спеціалісти управління транспорту, аби з’ясувати обставини дорожньо-транспортної пригоди.
 
Крім того, Віктор Шакирзян, як виконуючий обов'язків міського голови Рівного, наразі ініціював службове розслідування за фактом аварії, і в разі виявлення порушень - винні мають понести покарання.
 
Відео можете переглянути у телеграмі Радіо Трек. 
 
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень