Смачна маринована капуста швидкого приготування за бабусиним рецептом
Можна їсти вже наступного дня

Смачну мариновану капусту можна приготувати за лічені години, і вже наступного дня вона готова до вживання.
Інгредієнти:
- Капуста — 1 кг
- Морква — 1 шт.
- Болгарський перець — 2 шт.
- Часник — 5 зубків
Для маринаду:
- Вода — 500 мл
- Сіль — 1 ст. л.
- Цукор — 2 ст. л.
- Яблучний оцет — 50 мл
- Олія — 50 мл
Шинкуємо капусту, натираємо моркву, нарізаємо перець соломкою, часник — пластинками. Все складаємо у велику миску.
Доводимо воду до кипіння, додаємо сіль, цукор, оцет і олію.
Заливаємо овочі гарячим маринадом, перемішуємо і накриваємо гнітом на кілька годин.
Потім розкладаємо капусту по банках і ставимо в холодильник. Уже через добу її можна їсти. Чим довше стоїть, тим вона смачніша.
Джерело: tsn
Радіо Трек: НОВИНИ