«Служби – в режимі готовності»: на Рівненщину насувається негода

Дорожники попереджають про небезпеку: снігопад буде вп'ятеро інтенсивнішим, ніж попередній

[media=214876] 

За прогнозами синоптиків, 25-26 січня на Рівненщині очікуються значний мокрий сніг і дощ. Кількість опадів – 15-49 мм за 12 годин і менше.

Також прогнозують ожеледицю - замерзання дощу та мокрого снігу на переохолодженій земній поверхні, та посилення швидкості вітру до 24 м/с.

Температура повітря опуститься до позначок - 3 ... - 6 ºС.

Екстрені служби та дорожні організації приведені в режим посиленої готовності. Сформовано мобільні групи з координаторів ліквідації наслідків негоди з представників поліції, ДСНС та Служби автомобільних доріг у Рівненській області.

Підрозділами ДСНС також залучені додаткові сили та засоби для оперативного реагування на наслідки, які може спричинити негода.

В разі необхідності (за ускладнення погодних умов) буде розгорнуто роботу оперативного штабу, куди увійшли керівники відповідних служб.

Служба автомобільних доріг звертається до учасників дорожнього руху - по можливості утриматись від поїздок, або враховувати прогноз погоди при плануванні подорожей Рівненщиною.

При кермуванні будьте уважними та обережними - неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху.

При необхідності - можна скористатись місцями відстою обладнаними на Рівненщині та у сусідніх областях. Їх розташування та місткість нанесені на інтерактивну карту доступну за посиланням.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень