Службовий пес на Рівненщині знайшов зниклу людину

Вчора

Зниклу жительку Радивилівщини за лічені секунди знайшла службова собака Джері.

За допомогою до поліції близько 21-ї години звернулися рідні 79-річної жительки села Лев’ятин. Вони повідомили, що пенсіонерка після обіду пішла з дому у невідомому напрямку і досі не повернулася.

Племінник жінки не виключав, що тітка могла піти у ліс по дрова.

На пошуки одразу орієнтували особовий склад Радивилівського відділення поліції, які спочатку почали прочісувати лісовий масив, однак безрезультатно.

Коли на місце події прибув інспектор кінологічного центру Тарас Логвись зі своєю службовою собакою Джері, «поліцейська» відразу взяла слід від будинку і за лічені секунди привела на присадибну ділянку неподалік будинку.

Там і була розшукувана. З’ясувалося, що через свій стан здоров’я жінка не змогла самостійно дійти до помешкання і знесилена впала.

Пенсіонерку доставили до медзакладу, де вона проходить лікування.

Послужний список чотирилапої поліцейської кінологічного центру знову поповнився черговим позитивним результатом у службовій діяльності.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень