«Слуги народу» легалізували марихуану, канабіс та анашу: активно проти виступала лише Тимошенко

Скоро це все продаватимуть просто на вулицях?

Україна на тлі переможних реляцій Каzzzапії, видно, вирішила пуститися берега, кинутися в омут з головою, відірватися та піти в усі «тяжкіє». За допомогою анаші.

За відповідний Законопроект не дали жодного голосу сьогодні ні депутати від «ЄС», ні депутати від «Батьківщини», однак реально – проти цього закону – твердо і послідовно виступала лише Тимошенко, яка вносила багаточисельні правки і робила все, аби не допустити його ухвалення.

На думку Юлії Володимирівни,

«Це трагічний законопроєкт, який лобіюється, як жоден інший. Я закликаю вас вплинути на своїх депутатів, аби він не був проголосований, - зверталася до глядачів свого Ютьюбу.

 

Це абсолютно корумпований закон, який на сотні років укорінить наркокартелі в нашій державі».

Однак, сьогодні цей законопроект ухвалили. 

ОСНОВНІ ПОЛОЖЕННЯ:

  • Застосовувати канабіс (на даному етапі) дозволять лише в медичних цілях або для наукової та науково-технічної діяльності. НІБИТО
  • Заклади охорони здоров'я та підприємці (які отримають ліцензію) матимуть можливість купувати, перевозити, зберігати, відпускати, використовувати та знищувати наркотичні засоби.
  • Лікарі матимуть право виписувати препарати з канабісом. Відпуск таких ліків буде здійснюватися лише за рецептом лікаря.
  • Люди, які мають рецепт від лікаря і документ, що підтверджує діагноз, зможуть в’їжджати в Україну або виїжджати за кордон із препаратами на основі канабісу в невеликій кількості.
  • Культивування рослин зможуть здійснювати юридичні особи з дотриманням належних умов у закритому ґрунті з цілодобовим відеоспостереженням та доступом до його даних у режимі реального часу.
  • Кожна рослина, кожна партія продуктів перероблення, одиниця фасованої продукції, пакування лікарського засобу маркуватиметься QR-кодом.
  • Контролюватиме вирощування та обіг медичного канабісу Національна поліція України.
  • Закон вводиться в дію через ПІВ РОКУ після його опублікування.

Від автора:

Що єдино може виправдати частково ухвалення такого закону, це давня традиція укераїнського козацтва щось курити -- своїми люльками.

 

Позаяк, навіть до Європи тютюн прийшов лише в 16-му столітті, то можна припустити, що козаки, все ж, курили різні трави. Серед яких, вочевидь, були і коноплі.

 

З іншого боку, надмірне споживання марихуани явно робить багатьох людей «перитрушеними» та не зовсім дієздатними.

Часто такі люди закінчують в психіатричних лікарнях. А це не є гуд.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень