«Слуга народу» Разумков позичив невідомій людині 1 мільйон доларів США? (ФОТО/ВІДЕО)

Стало відомо про чималі статки спікера парламенту

[media=183702]

Все-таки, треба давати дорогу молодим. Вони – кращі, вони чесніші, вони відкритіші, ніж їхні батьки.

Наприклад, Дмитро Разумков – голова ВРУ – оприлюднив електронну декларацію за 2019 рік.

Як повідомляє «Главком», згідно з офіційними даними у Разумкова (1983 р. н.) та його дружини є багато всього різного, і вони про це говорять відкрито.

Так, у власності спікера є домоволодіння площею 492,2 кв. м і земельна ділянка площею 0,1 га у селі Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району Київської області; нежитлове приміщення площею 74,9 кв. м та квартира площею 78,5 кв. м у Києві; квартира площею 232,4 кв. м і земельна ділянка площею 0,05 га у селі Здорівка Васильківського району Київської область.

Також йому належить половина квартири загальною площею 165,55 кв. м у Києві.

Дмитро Разумков з дружиною

Дружина політика Юлія Чайка володіє двома столичними квартирами площами 44,5 кв. м і 53,2 кв. м, житловим будинком на 489 «квадратів» і земельною ділянкою площею 0,09 га у Миколаєві. У цьому місті вона ділить спільну власність на квартиру площею 73,2 кв. м.

Ще вона орендує земельну ділянку площею 0,13 га у Миколаєві і чотири приміщення загальною площею 253,8 кв. у Чигирині, Сагунівці і Мошни Черкаської області.

За деякими даними, тут може йтися про мережу ломбардів, якою, начебто, володіє Юлія Чайка:

Натисніть плей для перегляду

Сім’я Голови Верховної Ради володіє чотирма автівками: Toyota Land Cruiser 200, 2013 року випуску, Toyota Camry, 2012 року випуску (записані на Дмитра Разумкова), Tesla Model S, 2017 року випуску, BMW X5, 2016 року випуску (належать Юлії Чайці).

Також дружина політика має корпоративні права у трьох компаніях «Інтерінвест XXI століття», «Бізнесінвестбуд», «Українська політконсалтингова група», а в чотирьох – є кінцевим бенефіціаром (крім вищеперелічених, у власності знаходиться ще фірма «Інтерінвест XXI століття і компанія»).

У 2019 році глава парламенту заробив 914,2 тис. грн доходу від зайняття підприємницькою діяльністю, 266,5 тис. грн зарплати (у Верховній Раді і в приватній компанії), 51,4 тис. грн доходу від відчуження цінних паперів та корпоративних прав, 27,8 тис. грн доходу від продажу електричної енергії, яка вироблена з альтернативних джерел енергії за «зеленим» тарифом, 22,3 тис. грн додаткове матеріальне благо з оплати витрат на участь у навчанні.

Також він вказав отримання 10,3 тис. грн державної та соціальної матеріальної допомоги, 1 тис. грн процентів і 600 грн доходу від надання майна в оренду.

За минулий рік Юлія Чайка одержала 3,85 млн грн доходу від зайняття підприємницькою діяльністю, 744,8 тис. грн доходу від відчуження рухомого майна, 550 грн доходу від надання майна в оренду, 550 грн процентів і 171 грн додаткового блага.

Також вона зазначила в декларації, що Дмитро Разумков зробив їй подарунок у негрошовій формі вартістю 80,5 тис. грн.

На рахунках у банках спікер парламенту зберігає 90,3 тис. грн, 1,3 тис. євро, $694, готівкою – 340 тис. грн і $75 тис.

Юлія Чайка -- дружина Дмитра Разумкова

Окремо в декларації Разумков вказав, що позичив 26,7 млн грн громадянину Олегу Галушці, персону якого поки не вдалося ідентифікувати.

 

Ми припускаємо, що йдеться про мільйон доларів США поданий для годиться у гривневому еквіваленті.

 

Багато видань чомусь говорять про Олега Галшку, як про «невідому третю особу»

Юлія Чайка у банках тримає 43,5 тис. грн, a готівкою – 570 тис. грн і $90 тис.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень