Слизькі дороги та тротуари – чи готове Рівне до боротьби з ожеледицею

Техніка на вулицях міста працює з 6 ранку

Зранку у Рівному крижаний дощ перетворив дороги й тротуари на ковзанку. За кілька годин крижана плівка розтанула, та все ж містяни нарікають на тротуари та слизьку дорогу. Проте у міському департаменті благоустрою запевняють, що техніки й сипучих матеріалів – достатньо.

В наявності для запобігання ожеледиці у нас все готово. Частково транспорт уже переведений у режим чергування. Це переобладнаний транспорт для нанесення сипучих засобів та протиожеледних засобів. Ми можемо забезпечувати місто тим всім, аби дороги були посипані, - каже керівник департаменту Руслан Гудима. 

Як нам вдалося з’ясувати у МіськШеу, техніка працює у місті з 6 ранку. Станом на полудень повністю оброблено Басівкутську, Відінську, Карнаухова, Студентську та інші у цьому районі.    

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень