Слідчі висунули кілька версій причин страшної аварії на Рівненщині (ВІДЕО)

Подія класифікується на рівні державної (с)

На Рівненщині триває розслідування страшної автопригоди, яка напередодні вдень сталася у селі Верхів Рівненського району.

Начальник ГУНП в Рівненській області Віктор Шанський розповів, що завдяки небайдужим громадянам, які вчасно викликали на місце аварії  екстрені служби, впродовж 10 хвилин всі спеціалісти були на місці.   

Слідчі ідентифікували тіла всіх загиблих. Це жителі Хмельницької та Рівненської областей віком від 20 до 67 років.

 

Наймолодшій жертві ДТП — хлопчикові, четвертого липня виповнилось шість. Серед загиблих — його батьки.

 

Вижила в автотрощі лише 57-річна бабуся — жителька Нетішина. У неї медики діагностували закритий перелом передпліччя, закриту черепно-мозкову травму та  забої грудної клітки.

 

Загрози її життю немає. Потерпілу вже допитали слідчі.

 

Все, що вона бачила  – як на автобус їде вантажівка, — повідомили у відділі комунікації поліції Рівненщини. 

Тимчасовий виконувач обов’язків ГУ ДСНС в Рівненській області Володимир Зафарчук зауважив:  

На ДТП виїхало 25 рятувальників та 7 одиниць техніки. Надзвичайники загасили моторний відсік одного автомобілів, а також деблокували 7 осіб з маршрутки, проводили пошукові роботи.

 

Згодом рятувальники перемістили понівечені транспорті засоби й відновили рух трасою.  

 

Подія класифікується на рівні державної.

Керівник Рівненської обласної прокуратури Андрій Рудницький додав:

Поліція Рівненської області зареєструвала кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України за фактом порушення правил дорожнього руху та експлуатації транспортного засобу. ДТП розслідують найкращі слідчі та прокурори краю. Є декілька версій трагедії.

 

Перша – пошкодження колеса вантажного автомобіля, у результаті чого вона виїхала на зустрічну смугу руху та врізалася у маршрутку. Також перевіряють такі версії, як випуск суб’єктом господарювання технічно-несправних транспортних засобів, неуважність водія та порушення ним правил дорожнього руху, а також обставини непереборної сили. Задля перевірки цих версій фахівці провели огляд місця події із залученням фахівців та експертів.

 

Призначено 18 експертиз, серед яких автотехнічні та судово-медичні. Буде розглядатися й питання щодо наявності алкоголю в крові водіїв транспортних засобів. Вже опитали свідків ДТП та очевидців.  

Про результати розслідування буде відомо згодом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень