Слідча за кермом Nissan вчинила п'яну ДТП у Рівному. Постраждали двоє пішоходів (ФОТО)

Була п’яною за кермом?

На фото слідча відділу розслідування особливо тяжких злочинів ГУНП в Рівненській області – майор поліції Алла Вертелецька. Фотоколаж сайту ВСЕ.

Поліцейську, яка у Рівному скоїла ДТП, звільнять. Про це повідомляє відділ комунікації обласного управління Нацполіції. Кримінальне провадження за фактом аварії розслідуватиме ДБР.

- Вчора, 26 червня, близько 23-ї години до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці 16-го Липня обласного центру водійка автомобіля Nissan, яка, ймовірно, перебуває в стані алкогольного сп’яніння, допустила наїзд на двох пішоходів.

 

Патрульні поліцейські встановили, що за кермом авто перебуває працівниця поліції. Це 31-річна жителька Рівного, старший слідчий слідчого управління поліції області.

 

Встановлено, що виїжджаючи автомобілем заднім ходом, вона допустила наїзд на двох пішоходів, які йшли вулицею 16-го Липня.

 

У 33-річної рівнянки медики діагностували забої колін, у 28-річної жительки Рівного — забій спини. Обох після надання допомоги відпустили та не госпіталізовували.

 

31-річна поліцейська за зовнішніми ознаками перебувала за кермом у стані алкогольного сп’яніння, однак від проходження освідування відмовилася. На неї поліцейські склали адміністративний протокол за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, - повідомляє поліція.
 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

[media=187371]

Крім того, працівники інспекції з особового складу за цим фактом проводять службове розслідування. За результатами перевірки працівницю поліції буде звільнено з органів Національної поліції, інформую в обласному управлінні ГУНП:

- Також її безпосереднього керівника звільнено з посади, а керівника відділу, де працювала поліцейська – притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Усі матеріали будуть передані до Державного бюро розслідувань. 

За даними порталу ВСЕ цю ДТП вчинила  слідча відділу розслідування особливо тяжких злочинів ГУНП в Рівненській області – майор поліції Алла Вертелецька (на фото вгорі).

Нагадаємо, два роки тому, 2 червня, на вулиці Чорновола водійка автомобіля Toyota Camry Алла Вертелецька не впоралася із кермуванням та врізалася у стовп, – про це писали журналісти «Четвертої влади» в матеріалі: Чому після ДТП рівненську слідчу місяць не можуть перевірити на сп'яніння. Згодом в обласному управлінні ГУНП, після розслідування, повідомили, що слідча була тверезою. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень