Славетну «Кукушку» на Рівненщині запускати поки що не планують

Північ області має чекати кінця карантину

Доля вузькоколійки Антонівка-Зарічне досі невідома. З березня найдовша вузькоколійна залізниця у Європі не їздить через карантин.

Для мешканців Півночі Рівненщини це створює значні незручності, адже так звана «кукушка» сполучала 18 населених пунктів.

Тепер між ними – розбиті дороги, якими всього кілька разів на тиждень їздять автобуси. Рівненська ОДА у жовтні зверталася до «Укрзалізниці», розповідає перший заступник голови обласної адміністрації Сергій Подолін:

Отримали відповідь, що цей маршрут і його відновлення може розглядатися лише після закінчення карантину у нашій державі.  

Окрім цього, Рівненська ОДА зверталася й щодо інших потягів. Так, поки що не відновлено маршрут Рівне-Львів. Натомість Ковель-Одеса із минулого місяця почав курсувати через день.

Усього в Україні відновили роботу 27 потягів.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень