Слава Дьомін розкрив головну таємницю особистого життя Олега Винника (ВІДЕО)

Винник активно приховував своє життя, і це була ціла PR-стратегія

Український телеведучий Слава Дьомін розповів, що співак Олег Винник ретельно приховує своє особисте життя, і на це є причина. За його словами, самотній красивий чоловік набагато цікавіший жінкам, ніж той, хто щасливий у шлюбі.

Саме тому Винник ніколи не розповідав про свою сім'ю. Лише одного разу він заїкнувся про те, що у нього є кохана жінка і дитина. Після цього він замовк.

— Винник активно приховував своє життя, і це була ціла PR-стратегія.

 

А ще Олег приховує свого сина, про якого згадав лише раз в 2005 році, коли був ще маловідомим в Україні і працював в театрі в Німеччині.

 

Коли у артиста кар'єра пішла вгору, він перестав про нього згадувати, оскільки, самі розумієте, чоловік-холостяк набагато цікавіший жінкам, ніж одружений з дитиною, - сказав Дьомін в програмі «Слава ПРО».

Він додав, що про сина Винника мало що відомо. Хлопчику зараз близько 19 років, він живе в Німеччині та займається плаванням. Крім того, і сам Винник любить поплавати в басейні, бо вважає, що це дарує заряд енергії та бадьорості.

Крім того, Дьомін розповів, що Юліан всього кілька разів відвідував Україну. А яке в нього громадянство - німецьке чи українське - невідомо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень