«Скоро буде Паска, замовляйте мняско»: маленький фермер підірвав мережу та став зіркою Тік-току (ВІДЕО)

Відео з маленьким українцем переглянули майже 10 мільйонів користувачів

Маленький син фермерів на Київщині, на ім'я Матвій став зіркою в мережі. Його оригінальна реклама мʼясних виробів своїх батьків перед Великоднем так сподобалася українцям, що навіть стала вірусним хітом.

Запальний трек створили МЮСЛІ UA, які подарували Україні багато відомих пісень.

Оригінал зʼявився в TikTok-акаунті Володимира Бруса – батька маленької зірки.

Для свого YouTube-каналу, який нараховує понад 100 тисяч підписників, батько Матвійка знімає відео про життя та діяльність свого господарства. Під час знімання одного з роликів син вирішив допомогти батькам прорекламувати товар і неочікувано для себе став справжньою зіркою.

— Скоро вже буде Паска, тож замовляйте м’ясо і ковбасу, і сардельки, і курочку. Все те, що є домашнє, замовляйте, – простодушно пропонує маленький українець.

Оригінальний фрагмент за тиждень зібрав майже 8 млн переглядів, але зворушлива реклама потрапила на очі МЮСЛІ UA, які створили ремікс.


Танцювальний трек прийшовся до душі не тільки українцям, які вдома готуються до Великодня, а й військовим на передовій.


Під вірусний звук свої кумедні ролики з танцями та мемами зняли понад 40 тисяч людей всього за три дні. Відео збирають мільйони переглядів, лайків та багато схвальних коментарів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень