Скільки тисяч пацієнтів з COVID-19 можуть одночасно прийняти лікарні Рівненщини

Місць може усім не вистачити

На Рівненщині майже в чотири рази збільшили кількість місць для хворих з COVID-19. Навесні для перших пацієнтів, у яких виявили коронавірусну інфекцію, створили 400 ліжко-місць.

Вже у серпні їх було – 800, а зараз перепрофільовано понад півтори тисячі місць у різних відділеннях медзакладів області, про це повідомив керівник управління охорони здоров’я Рівненщини Олег Вівсянник.

Від початку пандемії коронавірусу медичну допомогу на стаціонарному лікуванні отримали понад 4300 хворих. Наразі «ковідних» пацієнтів приймають 13 лікарень області, у резерві залишилися лише 5 медзакладів.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень