Скільки осіб у Рівному перебуває на самоізоляції (ЦИФРИ)

Після повернення з-за кордону

У Рівному ретельно відстежують осіб, які нещодавно повернулися додому.

Зокрема сьогодні зранку, 23 березня, міська рада у Рівному отримала списки рівнян, які у п’ятницю й суботу повернулися в Україну додатковими потягами з польського Перемишля.

У Рівне приїхали 24 особи.

Як пояснила заступник міського голови Галина Кульчинська, більшість цих людей з ранку ще не мали укладених угод з сімейними лікарями, проте до цієї миті з ними уже сконтактували медики ЦПМСД.

Таким чином 12 осіб перебуває на самоізоляції й контактує з медиками з ЦПМСД «Ювілейний», 11 осіб на контролі у сімейних лікарів центру «Центральний» й одна особа під контролем ЦПМСД «Північний».

Це ті громадяни, які повернулися додому минулого тижня у п’ятницю й суботу.

Крім того, на самоізоляції перебуває ще 24 особи, які приїхали додому раніше.

 

16 осіб на обліку у «Ювілейному», 6 осіб у «Центральному» та дві особи у «Північному».

Виявляти новоприбулих допомагають сусіди. За словами Галини Кульчинської, дуже часто до міської влади й медиків звертаються рівняни, що мешкають по сусідству, й повідомляють що за конкретною адресою проживають люди, які нещодавно повернулися з заробітків або відпочинку. Таку інформацію у Рівному теж ретельно перевіряють.

Між іншим, у коридорах Центрів первинної медико-санітарної допомоги нині поменшало пацієнтів. Галина Кульчинська розповіла,

що сімейні лікарі телефонували рівнянам, які входять у групу ризику, а це особи старше 65 років, і пояснювали зміни, які відбулися у медичній галузі від початку карантину й закликали більше спілкуватися з лікарями телефоном.

До слова, якщо рівняни забули, з яким лікарем укладали декларацію, або не мають телефонних номерів, Галина Кульчинська радить зателефонувати до реєстратури медичного закладу. Там допоможуть знайти контакти вашого сімейного лікаря.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень